Mooi Markelo

Op deze route beleef je een afwisseling van glooiende landschappen met mooie vergezichten, natuur en- heidereservaat De Borkeld en mooie historische landgoederen die zich in de omgeving van Markelo bevinden. De fietstocht start met een flink stuk door de Borkeld een afwisselend natuurgebied tussen Holten, Rijssen en Markelo. Je vindt hier onder andere het grootste jeneverbesstruweel van Nederland. Er zijn genoeg mooie afstappunten te bedenken voor deze route, want je komt ook langs het zeven eeuwen oude Landgoed Twickel gelegen vlakbij Delden met 4400 hectare grond en Kasteel Warmelo (1339) in Diepenheim wat met een diversiteit aan prachtige tuinen zeker een bezoek waard is.

Voor uw gemak en fietsplezier bestaat er de mogelijkheid om uw smartphone op de gratis meegeleverde telefoonhouder van uw elektrische huurfiets te bevestigen. U kunt de benodigde navigatieapp van Fietsnetwerk.nl hieronder downloaden.

Vervolg uw route simpel en eenvoudig door de fietsroute Mooi Markelo te kiezen en geniet van uw fietstocht!

Ook fietsen in Markelo?

BikesByRay is een kleinschalig fietsverhuurbedrijf gespecialiseerd in E-Bikes, waar service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Ook voor reparatie en een eventuele aanschaf van een (elektrische) fiets / E-Bike kunt u bij BikesByRay terecht.

Bekijk alle fietsen
VanDijck Phaedra maat 56

Elektrische stadsfiets

VanDijck Phaedra maat 56

VanDijck Phaedra maat 51

Elektrische stadsfiets

VanDijck Phaedra maat 51