Eenvoudig een E-Bike huren?

Bij BikesByRay gaat het huren van een elektrische fiets makkelijk en snel!

Beleving
Ongeacht de gelegenheid waarvoor u een E-Bike wilt huren, een elektrische fiets van BikesByRay maakt uw fietsbeleving compleet. Al onze E-Bikes zijn bijvoorbeeld uitgerust met een middenmotor. Hierdoor voelt het fietsen met onze E-Bikes bijna hetzelfde als met een gewone fiets. Bijna hetzelfde, want dankzij de krachtige motor fietst u met hetzelfde gemak twee keer zoveel kilometers. Voor routes door het mooie, omvangrijke en heuvelachtige Sallandse landschap is een elektrische fiets bijna een must voor iedereen die wat van de omgeving wilt zien. Dus wacht niet langer en reserveer nu uw E-Bike!

VanDijck
Onze E- Bikes voor verhuur zijn onder meer van het merk VanDijck. Deze E-Bikes staan voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met oog voor design, zodat wij optimaal kunnen bijdragen aan uw fietsgenot.

Verkoop
Als exclusieve dealer van het merk VanDijck kunt u voor de aanschaf van een E-Bike uiteraard ook terecht bij BikesByRay.

Ik wil een fiets huren

Onze fietsen en tarieven

VanDijck Phaedra maat 51

Elektrische stadsfiets

VanDijck Phaedra maat 51

VanDijck Phaedra maat 56

Elektrische stadsfiets

VanDijck Phaedra maat 56

TarievenDagWeekendMidweekWeek2 weken
1 dag3 dagen5 dagen7 dagen14 dagen
E-Bike€25,-€60,-€90,-€120,-€225,-
Helm€3,-€5,-€7,-€9,-€16,-
Fietstas€3,-€5,-€7,-€9,-€16,-
Kinderzitje€3,-€5,-€7,-€9,-€16,-

Vragen over het huren van een elektrische fiets? Wij helpen u.

De elektrische fiets, of E-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. U ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen.

Wilt u weten waar u op moet letten bij het huren van een elektrische fiets? Met de meest gestelde vragen helpen we u alvast op weg. Komt u er niet uit, en wenst u persoonlijk advies? Geen probleem!

Neem contact op

Wij verhuren fietsen van het merk VanDijck. Voor zowel standaard fietsen als elektrische fietsen biedt VanDijck de ideale fiets.

Om u een idee te geven over de geschikte framehoogte voor uw elektrische fiets, kunt u de volgende maten aanhouden: Lichaamslengte 160 – 180 cm framehoogte 51, Lichaamslengte 170 – 190 cm framehoogte 56

Hoe ver u met uw elektrische fiets kunt rijden is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht van de bestuurder, het type wegdek en de weersomstandigheden. Om u toch een globaal idee te geven over hoe ver u kunt fietsen, volgt hieronder een indicatie: 17.4 Ah (628Wh) ~ 120 – 150 km

Wij raden altijd aan om na iedere rit uw accu op te laden, zelfs na kortere ritten is dit verstandig om te doen. De accu mag tijdens het opladen zowel in de fiets blijven als losgekoppeld worden. Gebruikt u uw E-bike een tijdje niet? Dan wordt aanbevolen de accu te laden op ongeveer 80% van zijn capaciteit.

Het volledig opladen van de accu van uw elektrische fiets kan tussen de vier en acht uur duren. Dit is afhankelijk van de restcapaciteit en het type oplader. Een oplader van twee Ampere heeft een laadtijd van vijf tot acht uur Een oplader van drie Ampere heeft een laadtijd van drie tot vijf uur

Wij doen meer dan alleen fietsverhuur in Holten

Reparatie en onderhoud
Service en klantgerichtheid staat bij BikesByRay voorop. Voor reparatie en onderhoud is er een kleine werkplaats aan huis. Of het nu gaat om een lekke band, het vervangen van remblokken of (rem)kabels, BikesByRay heeft een vakkundig en gediplomeerd fietsenmaker in huis. Alles om u weer snel op weg te helpen.

Reparatie
Onze elektrische huurfietsen zijn van zeer goede kwaliteit, echter u kunt desondanks onverhoopt met pech onderweg te maken krijgen. In dit geval is er reparatie ter plekke of vervangend vervoer beschikbaar.

Komt u voor onderhoud, service en/of reparatie aan uw eigen (elektrische) fiets dan is er, in overleg, tijdelijk vervangend vervoer mogelijk.

Onderhoud
Ook de beste fiets heeft onderhoud nodig. Bij een BikesByRay onderhoudsbeurt wordt uw fiets op alle belangrijke punten gecontroleerd. Een onderhoudsbeurt draagt bij aan uw veiligheid, het voorkomen van dure reparaties in de toekomst en uw fietsplezier. Uiteraard hangt de frequentie van een onderhoudsbeurt van meerdere factoren af. BikesByRay kan u hierover adviseren.

Onze service

Een elektrische fiets huren kunt u overal, een elektrische fiets huren met de service van BikesByRay kunt u alleen bij ons.

BikesByRay ontzorgt u onder meer door het aanbieden van:

Neem direct contact op
 • Elektrische fietsen van het modeljaar 2021

  BikesByRay werkt met nieuwe elektrische fietsen.

 • Pechhulp service en vervangend vervoer

  Bij pech onderweg wordt u zo snel mogelijk weer op weg geholpen.

 • Bezorging van uw huurfiets op locatie

  Binnen een straal van 10 km wordt uw elektrische fiets(en) gratis op locatie gebracht.

 • Persoonlijke benadering

  Door onze kleinschaligheid is persoonlijke aandacht één van onze speerpunten.