Witte Wieven Fietsknooppuntenroute

De Witte Wieven route (in noord Nederland noemt men mistbanken ook wel Witte Wieven) voert u met name door een prachtig stukje Gelderland (de Achterhoek) het gebied aan de andere kant van de A1 en u passeert op deze route onder andere Barchem en Zwiep. De naam van de route hangt samen met een legende die gaat over een rijke boerendochter uit Zwiep die verliefd is op een arme boerenjongen. Ook Lochem, een plaats met smalle middeleeuwse straatjes aan de voet van de Lochemse berg en de rivier de Berkel, is onderdeel van deze route. Kenmerkend voor de gemeente Lochem zijn de vele landgoederen, die een fietsstop of onderbreking zeker waard zijn.

Voor uw gemak en fietsplezier bestaat er de mogelijkheid om uw smartphone op de gratis meegeleverde telefoonhouder van uw elektrische huurfiets te bevestigen. U kunt de benodigde navigatieapp van Routeyou.nl hieronder downloaden.

Vervolg uw route simpel en eenvoudig door de fietsroute Witte Wieven Fietsknooppuntenroute te kiezen en geniet van uw fietstocht!